Důležité !!! REPORT č.01

29.05.2011 11:26

Vážení partneři a klienti Today&Tomorrow !

V tomto zpravodaji se dnes věnujeme několika tématům.

Investice PROFI
Od 25.05.2011 se přijímaly platby a registrace pro investice do Profi. K 30.05.2011 budou všechny Vaše dokumenty ověřené. V back-office uvidíte složku se všemi osobními doklady v řádné formě. Můžete si také již objednat originální e-mailing, poštovné.

Propagace

Pokračující podpora automobilového programu začne od 01.6.2011. Od 05.06.2011, můžete uzavírat objednávky na základní automobil. Příští týden bude základní vůz vystaven na webu. Budou tam popsány všechny potřebné kroky s ohledem na leasingové programy, dále pak zákony o leasingu a dalších finančních službách v zemích SNS (bývalý SSSR), kde jsou leasingové služby v podstatě novinkou.

Výběry volných financí pro vlastní potřebu
Existuje několik návrhů na firemní karty. Společnost vybere nejlepší v oblasti bezpečnosti a ceny. Konečný výběr bude proveden v pondělí 30.05.2011, kdy obdržíte všechny informace pro objednání karty,cenu, funkce a služby.

Otevření zastoupení
V současné době jsou v činnosti advokátní kanceláře, které bude doprovázet otevření všech poboček. Tvrdě se na tom pracuje. Vyžaduje to zvláštní přístup "přizpůsobení" společnosti v oblasti fiskální politiky v každé zemi. Každá země bude mít tiskopisy ve svém jazyce na všechny objednávky v souladu s právními předpisy dané země pro  leasing automobilů.

Otevření poboček je naplánováno na konec června. Přesné termíny budou známy na 05.07.2011.

Od středy 01.06.2011, budou newslettery (reporty) již v několika jazycích: angličtina, ruština, čeština a němčina. Informace na webových stránkách v angličtině a v českém jazyce budou k dispozici v sekci propagace.

V pondělí 30.05.2011, Vám bude poskytnuta informace o zařazení akc partnerů a uživatelských programů. Všechny úroky z těchto akcií budou vypočítány po zadání tohoto programu. Více informací obdržíte v příštím zpravodaji.